برنامه‌ی آگهی‌دهی از‌قانون دسترسی‌به‌اطلاعات، به گونه‌ی مجازی در هم‌کاری با کمیسیون دسترسی به اطلاعات برگزارشد.

habibi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۸:۵۲
image

وزارت اقتصاد_ افغانستان: برنامه‌ی آگهی‌دهی از قانون دسترسی به اطلاعات برای مراجع اطلاع رسانی ریاست‌های مرکزی وزارت اقتصاد، در هم‌کاری با کمیسیون دسترسی به اطلاعات، به گونه‌ی غیرحضوری از طریق ویبنار برگزار شد.

هدف از برگزاری این برنامه؛ نهادینه شدن اطلاع رسانی و چرخش اطلاعات جهت تأمین شفافیت و حسابدهی بود.

نوریه نزهت رئیس اطلاعات و ارتباط عامه وزارت اقتصاد، ضمن یادآوری از تعهد و حمایت همه جانبه‌ی وزیر اقتصاد مبنی بر گسترش دامنه‌ی اطلاع‌رسانی در این وزارت، بر اهمیت‌ کار اطلاع رسانی، و فراهم شدن سهولت‌های بیشتر فراروی متقاضیان اطلاعات در مطابقت به قانون دسترسی به اطلاعات، تأکید ورزید.

ولی‌الله مصباح مشاور تخنیکی کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات نیز، در رابطه با قانون و حق دسترسی اطلاعات، برای اشتراک کنندگان برنامه، پرزنتیشنی را ارایه نمود.

در اخیر این ویبنار، به سوالات اشتراک کنندگان جواب ارایه شد و نظریات و پیشنهادات آنها یادداشت گردید، هم‌چنان بر گسترش همکاری‌ها و ارتباطات بین دو اداره تأکید صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار و گفتگوی وزیر اقتصاد با رئیس ان‌آر‌سی پیرامون مشکلات بیجاشدگان و کمک‌های اضطراری

در این دیدار، رابرت انزیکوا رئیس حمایوی و سرپرست فعلی موسسه ( ان –آر – سی NRC) از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی موسسه بین المللی هیئت ناروی برای مهاجرین در بخش های مساعدت های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۳۸
Background image

محترم الحاج قاری دین‌محمد «حنیف» وزیر اقتصاد، در دیدار با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سر پرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان، پیرامون فعالیت های بشری و رسیدگی به مشکلات عودت‌کنندگان گفتگو نمودند

در این دیدار، داکتر تاج‌الدین رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) در افغانستان، از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۶
Background image

برگزاری برنامه‌ی آموزشی و تخصصی رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی

ریاست پالیسی و استراتیژی اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری نهاد بین‌المللی CTB و سازمان خدماتی و مشورتی Nile Mars ISO، برنامه آموزشی «رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی» را با حضور شماری از. . .

BACK TO NEWS