الحاج قاری دین ‌محمد "حنیف" سرپرست وزارت اقتصاد با مسئول بخش عمومی ارتباطات سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ISO) دیدار کرد

press
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۸ - ۱۴:۲۵
الحاج قاری دین ‌محمد "حنیف" سرپرست وزارت اقتصاد با مسئول بخش عمومی سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ISO) دیدار کرد

الحاج قاری دین ‌محمد "حنیف"، سرپرست وزارت اقتصاد، با میلاد "دانشیار" مسئول بخش عمومی ارتباطات کمپنی نیل مارس (سازمان بین‌المللی استانداردسازی- ISO) در افغانستان ملاقات نمود. 

در این نشست، طرفین در مورد بهبود و استانداردسازی محصولات صادراتی افغانستان بر اساس معیارهای ملی و بین‌المللی و همچنین تسهیل دسترسی این محصولات به بازارهای جهانی بحث و تبادل نظر کردند. 

سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ISO) یک نهاد مستقل، غیردولتی و بین‌المللی است که در زمینه‌های مختلف از جمله مدیریت کیفیت، ایمنی، محیط زیست، فناوری و صنایع، استانداردهای جهانی را تدوین و منتشر می‌کند. این سازمان نقش کلیدی در تسهیل تجارت بین‌المللی و ارتقای کیفیت محصولات در سطح جهانی ایفا می‌نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۰
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، با جینک اونال، شارژدافیر و مستشار سفارت جمهوری ترکیه در کابل، ملاقات تودیعی کرد

در این ملاقات که بر علاوه شارژدافیر سفارت جمهوری ترکیه در کابل، هیئت بنیاد دیانت جمهوری ترکیه تحت ریاست محترم انصاری ینترک، رئیس امور خارجه بنیاد دیانت ترکیه، به کابل تشریف آورده بودند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۸:۲۸
Background image

الحاج قاری دین‌محمد حنیف، وزیر اقتصاد، با خانم سانا جانسن، مسئول منطقوی سازمان جهانی بشردوستانه مرسی کرپس، و خانم ماریانا وان‌سهن، رئیس این سازمان، دیدار نمودند

در این ملاقات، دو طرف پیرامون موضوعاتی همچون: تحکیم روابط اقتصادی افغانستان با کشورهای منطقه و جامعۀ بین‌المللی، نقش سازمان‌های بین‌المللی در مبارزه با تغییرات اقلیمی و محیط‌زیست، و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۸:۲۵
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، با آقای علی ‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار نمود.

در این دیدار دو طرف، پیرامون گسترش روابط دوجانبه اقتصادی، توسعه همکاری‌های تجارتی و سرمایه گذاری، بررسی وضعیت مهاجران افغان مقیم ایران و تداوم کمک های بشری بحث و گفتگو نمودند. الحاج. . .

BACK TO NEWS