وزیر اقتصاد ج.ا.ا در محفل افتتاحیه شبکه تجارتی نارنجي که به ابتکار‌ سفارت کشور هالند در کابل براي ١٥ متشبث جوان دختر و پسر برگزار شده بود اشتراک و سخنرانی کرد.

hurmat
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۷ - ۱۱:۲۰
image

وزیر اقتصاد، ابتکار سفارت هالند بابت ایجاد‌ اين شبکه را که اكنون با ۱۵ نهاد تجاری کوچک و متوسط آغاز شده است یک قدم ارزنده در جهت حمایت از‌ تشبثات نو ايجاد عنوان کرد‌ه‌ و خطاب به مالکان آنها گفت كه برغم مشکلات موجود، جسارت و اعتماد به نفس آنها برای سرمايه گذاري وکار در افغانستان قابل قدر و ستایش فراوان است.
آقای مستور، با ارائه آمار حجم تجارت سالانه و اينكه ماركيت داخلي بطور سالانه قدرت جذب حدود هفت و نيم مليليارد دالر واردات كالا و خدمات را دارد فرصت عظيمي براي سرمايه گذاري پرمنفعت دانست.
او افزود كه وزارت اقتصاد با تدوين استراتيژي افغانستان مولد به هدف تعويض واردات تلاش دارد تا هزينه هاي توليد را در كشور پايين آورده و زمينه ساز رشد توليدات داخلي، ايجاد شغل پايدار و جلب سرمايه گذاري بيشتر گردد.
وزیر اقتصاد با تاکید بر نياز بهبود اوضاع اقتصادی از سایر سفارت ها و نمایندگي نهاد های بین المللی نيز دعوت کرد تا همانند سفارت هالند برای حمایت از متشبثين جوان در کنار حکومت بياستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۴۳
Background image

در مراسمی که با حضور رئیس دفتر مقام وزارت اقتصاد و مسئولین مقام ولایت در تالار ریاست اقتصاد ولایت لغمان برگزار شد، مولوی‌ عطاءالرحمن فاتح به سمت رئیس اقتصاد این ولایت معرفی گردید

در آغاز، شیخ عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام وزارت اقتصاد، همراه با رئیس اسبق اقتصاد ولایت لغمان، رئیس اسبق اقتصاد ولایت ننگرهار و جمعی از رؤسای ادارات سکتوری، با قاری بختیار معاذ، والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۴۲
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، با حای یانگ ( Hui yang) رئیس کمپنی هانکانگ گروپ و تیم همراه شان ملاقات نمودند

آقای یانگ، ضمن خرسندی از امنیت سرتاسری در افغانستان از فرصت ها و تسهیلات ایجاد شده برای سرمایه گذاران خارجی قدردانی نمود، موصوف پیرامون فعالیت ها و تجارب کمپنی شان در کشور های مختلف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۴۰
Background image

الحاج قاری دين‌محمد حنيف، د اقتصاد وزير:

له ملي پوهنتون څخه مننه کوم، چې د دې داخلي کنفرانس تطبيق لپاره يې زمينه برابره کړه، هيله لرم چې د دې څېړنيز کنفرانس پايلې د روغتیا برخې لپاره اغېزناکې تمامې شي، د علمي او اقتصادي. . .

BACK TO NEWS