طرح و پیش‌نویس سه پروژه‌ی مرتبط به ایجاد فرصت‌های اقتصادی مرور و بررسی شد.

habibi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۸:۲۹
image

وزارت اقتصاد_افغانستان: طی یک برنامه، طرح سه پروژه، با حضور دوکتور کریمه حامد فاریابی وزیر اقتصاد، عطا‌الله نصیب رییس واحد تسهیل سرمایه گذاری اداره امور ریاست‌‌جمهوری، وارسی‌کننده‌ی معینیت مالی و اداری، مشاورین وزارت اقتصاد و تعدادی از سرمایه‌گذاران، استماع و بررسی شد.

دوکتور کریمه حامد فاریابی وزیر اقتصاد، سرمایه‌گذاری در کشور را، یک امر مهم در راستای پیشرفت اقتصادی خواند و از آن استقبال کرد.

در ادامه، طرح انرژی آفتابی یا سولر، طی یک پرزنتیشن، توسط نماینده‌ی شرکت LEMA Consultants ارائه شد، به تعقیب آن طرح‌های مبایل فون (جلوگیری از ورود غیر قانونی گوشی‌های هوش‌مند به کشور) و کمپوست ( اداره و مدیریت زباله‌های عضوی) ارائه‌ گردید.

رییس واحد سرمایه‌گذاری اداره امور ریاست‌جمهوری، از طرح‌های یاد شده استقبال کرده و وعده سپرد که در راستای پیشرفت و عملی شدن آن، با نهادهای مرتبط صحبت کرده و این راه را تسهیل خواهد بخشید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار و گفتگوی وزیر اقتصاد با رئیس ان‌آر‌سی پیرامون مشکلات بیجاشدگان و کمک‌های اضطراری

در این دیدار، رابرت انزیکوا رئیس حمایوی و سرپرست فعلی موسسه ( ان –آر – سی NRC) از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی موسسه بین المللی هیئت ناروی برای مهاجرین در بخش های مساعدت های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۳۸
Background image

محترم الحاج قاری دین‌محمد «حنیف» وزیر اقتصاد، در دیدار با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سر پرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان، پیرامون فعالیت های بشری و رسیدگی به مشکلات عودت‌کنندگان گفتگو نمودند

در این دیدار، داکتر تاج‌الدین رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) در افغانستان، از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۶
Background image

برگزاری برنامه‌ی آموزشی و تخصصی رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی

ریاست پالیسی و استراتیژی اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری نهاد بین‌المللی CTB و سازمان خدماتی و مشورتی Nile Mars ISO، برنامه آموزشی «رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی» را با حضور شماری از. . .

BACK TO NEWS