سرپرست وزارت اقتصاد و مسؤول جلب و جذب کمک ها برای مهاجرین محترم قاری دین محمد حنیف با سفیر کشور چین محترم جاو شنگ و هیئت همراه شان دیدار نمود

press
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۲۱ - ۱۵:۴۹
سرپرست وزارت اقتصاد و مسؤول جلب و جذب کمک ها برای مهاجرین محترم قاری دین محمد حنیف با سفیر کشور چین محترم جاو شنگ و هیئت همراه شان دیدار نمود

به روز سه شنبه مؤرخ 22/5/1445 که مصادف با 14/9/1402 میباشد سرپرست وزارت اقتصاد و مسؤول جلب و جذب کمک ها برای مهاجرین محترم قاری دین محمد حنیف با سفیر کشور چین محترم جاو شنگ و هیئت همراه شان دیدار نمود.

در این جلسه که اعضای کمیته جلب و جذب کمک ها نیز حضور داشتند سرپرست وزارت اقتصاد، ضمن خوش آمد گفتن از سفیر کشور چین و هیئت همراه شان از کمک های بشردوستانه ویژه کشور چین به عودت کننده گان ابراز قدردانی نمود.

وزارت امور خارجه چین در نظر دارد تا پروسه یک سلسله کمک های بشردوستانه به مهاجران افغان را آغاز کند آقای جاو شنگ در سخنان خود به اعضای کمیته جلب و جذب کمک برای عودت کننده گان اطمینان داد که یک مقدار کمک های بشردوستانه از چین توسط ریل به افغانستان منتقل خواهد شد.

همچنان سفیر چین افزایش سطح مبادلات تجاری بین کشورهای چین و افغانستان که در سال جاری به یک میلیارد دالر رسیده است را دستاورد مهمی در زمینه همکاری های اقتصادی و تجاری عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که روابط تجاری دو کشور تقویت شود و سطح مبادلات تجاری افزایش یابد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۵
Background image

جلسه هماهنگی و مشورتی با روسای واحد های دومی و مسئولین موسسات غیر امارتی در ولایت کندهار برگزار گردید

در این جلسه که با حظورداشت مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام محترم وزارت اقتصاد، رئیس اقتصاد ولایت کندهار، مولوی نورالباقی احمد، رئیس شورای علمای ولایت کندهار، رئیس امر بالمعروف،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۲
Background image

محترم الحاج قاری دین محمد "حنیف "وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل یا یونیسیف پیرامون پاسخگویی موثر به مشکلات و ایجاد سهولت های لازم به عودت کننده گان از کشور های همسایه صحبت نمودند

دراین ملاقات که آقای ابراهیم رئیس دفتر یونیسیف در زون شرق (جلال آباد) نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از همکاری‌های دوامدار این نهاد با افغان ها در هر شرایط قدردانی نمودند و بمنظور بهبود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۷:۳۸
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با مای کیو ایزاوا معاون سفیر جاپان در کابل و خانم چی با، مسئول برنامه UNOPS در افغانستان ملاقات و گفتگو نمودند

در این ملاقات، که محترم داکتر محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه ا.ا.ا نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از حمایت و ارسال کمک های بشری کشور جاپان به افراد آسیب دیده از زلزله اخیر. . .

BACK TO NEWS