جلسه ماهوار هماهنگی با مؤسسات و سکتورهای مربوط در دایکندی برگزار شد

habibi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۲:۶
image

وزارت اقتصاد_افغانستان: جلسه ماهوار هماهنگی میان مؤسسات فعال در ولایت دایکندی با سکتورهای مربوط، به ریاست شهیده رشیدی والی و با حضور فاطمه اکبری معاون امور اجتماعی و اقتصادی ولایت، عوض‌علی پویا رییس اقتصاد، مسوولان و نماینده‌گان موسسات و روئسای سکتورهای مربوطه در سالن کنفرانس‌های مقام ولایت برگزار شد.

در این جلسه چگونه‌گی فعالیت موسسات، راه‌کارهای تقویت هماهنگی‌، نظارت از فعالیت موسسات و مشکلات فراراه فعالیت موسسات در ولایت دایکندی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اشتراک ‌کننده‌گان، بر ضرورت حساب‌دهی به‌موقع موسسات به ریاست اقتصاد، استخدام شفاف کارکنان موسسات و اخذ جواز کار از سوی آنان و پرداخت مالیه تاکید نمودند.

بااین حال والی دایکندی، با قدردانی از فعالیت‌های سودمند موسسات در این ولایت، از تعهد جدی حکومت محلی برای نظارت شفاف و موثر از فعالیت موسسات و رفع چالش‌های موجود فراراه فعالیت آنان اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۰
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، با جینک اونال، شارژدافیر و مستشار سفارت جمهوری ترکیه در کابل، ملاقات تودیعی کرد

در این ملاقات که بر علاوه شارژدافیر سفارت جمهوری ترکیه در کابل، هیئت بنیاد دیانت جمهوری ترکیه تحت ریاست محترم انصاری ینترک، رئیس امور خارجه بنیاد دیانت ترکیه، به کابل تشریف آورده بودند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۸:۲۸
Background image

الحاج قاری دین‌محمد حنیف، وزیر اقتصاد، با خانم سانا جانسن، مسئول منطقوی سازمان جهانی بشردوستانه مرسی کرپس، و خانم ماریانا وان‌سهن، رئیس این سازمان، دیدار نمودند

در این ملاقات، دو طرف پیرامون موضوعاتی همچون: تحکیم روابط اقتصادی افغانستان با کشورهای منطقه و جامعۀ بین‌المللی، نقش سازمان‌های بین‌المللی در مبارزه با تغییرات اقلیمی و محیط‌زیست، و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۸:۲۵
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، با آقای علی ‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار نمود.

در این دیدار دو طرف، پیرامون گسترش روابط دوجانبه اقتصادی، توسعه همکاری‌های تجارتی و سرمایه گذاری، بررسی وضعیت مهاجران افغان مقیم ایران و تداوم کمک های بشری بحث و گفتگو نمودند. الحاج. . .

BACK TO NEWS