افغانستان می‌تواند در تولید مواد بهداشتی خودکفا شود.

habibi_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۸:۳۱
image

دوشنبه، 20 دلو.1399

بعد از ظهر امروز، دوکتور کریمه حامد فاریابی وزیر اقتصاد کشور، با نذیر احمد نور رۀیس عمومی کمپنی لوکر ببی و احمد فیاض زمانی رئیس اجراییه کمیته سکتور بهداشتی افغانستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، روی طرح‌های مختلف، جهت بالا بردن سطح تولیدات داخلی و خودکفایی افغانستان در بخش اقلام بهداشتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وزیر اقتصاد کشور، بلند بردن سطح تولیدات در اقلام بهداشتی با کیفیت بالا را یک گزینۀ مهم برای خودکفایی افغانستان در این بخش خواند و گفت: " ما تلاش می‌کنیم به سوی یک افغانستان متکی به خود حرکت و کار کنیم و از این‌رو از طرح‌های کارآ و همه جانبه استقبال کرده و هر چه در توان داشته باشیم جهت رشد سرمایه‌گذاری و رسیدن به خودکفایی در کشور انجام خواهیم داد".

هم‌چنین، نذیر احمد نور، از بالا بودن سطح مالیات مواد خام و همین‌طور رقابت ناسالم بعضی از شرکت‌ها که اجناس تقلبی و بی‌کیفیت وارد می‌کنند شاکی بوده و خواهان توجه و هم‌کاری وزارت اقتصاد در این زمینه شد.

گفتنیست که فعلا هشت کمپنی تولیدی در کشور در بخش تهیه ماسک و تولید مواد بهداشتی برای اطفال و خانم‌ها فعالیت می‌نماید که تقریبا تمام نیازمندی‌های مارکیت را به قیمت نازل پاسخ می‌دهد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۵
Background image

جلسه هماهنگی و مشورتی با روسای واحد های دومی و مسئولین موسسات غیر امارتی در ولایت کندهار برگزار گردید

در این جلسه که با حظورداشت مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام محترم وزارت اقتصاد، رئیس اقتصاد ولایت کندهار، مولوی نورالباقی احمد، رئیس شورای علمای ولایت کندهار، رئیس امر بالمعروف،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۲
Background image

محترم الحاج قاری دین محمد "حنیف "وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل یا یونیسیف پیرامون پاسخگویی موثر به مشکلات و ایجاد سهولت های لازم به عودت کننده گان از کشور های همسایه صحبت نمودند

دراین ملاقات که آقای ابراهیم رئیس دفتر یونیسیف در زون شرق (جلال آباد) نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از همکاری‌های دوامدار این نهاد با افغان ها در هر شرایط قدردانی نمودند و بمنظور بهبود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۷:۳۸
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با مای کیو ایزاوا معاون سفیر جاپان در کابل و خانم چی با، مسئول برنامه UNOPS در افغانستان ملاقات و گفتگو نمودند

در این ملاقات، که محترم داکتر محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه ا.ا.ا نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از حمایت و ارسال کمک های بشری کشور جاپان به افراد آسیب دیده از زلزله اخیر. . .

BACK TO NEWS